Aankondiging publicatie nieuw boek ‘En, nu echt agile!’

Nieuw boek ‘En, nu echt agile! Nieuwe inzichten voor agile leiders, coaches en scrum masters’ verschijnt in april 2024!

Den Haag, 18 maart 2024- Dimensionstraining kondigt als sponsor met trots de lancering aan van het nieuwe boek van Akbar Zarrinpajouh, getiteld ‘En, nu echt agile! Nieuwe inzichten voor agile leiders, coaches en scrummasters’.

In dit langverwachte werk onthult Zarrinpajouh een schat aan nieuwe inzichten en praktische adviezen voor diegenen die zich bezighouden met agile transformaties. Of je nu een doorgewinterde leider bent, een ervaren coach of een scrummaster in de dop, dit boek biedt waardevolle begeleiding om jouw agile praktijken te versterken en te verbeteren.

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de uitdagingen waarmee agile professionals worden geconfronteerd, biedt Zarrinpajouh inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is doordrenkt met voorbeelden uit de echte wereld en praktische tips die lezers helpen om hun agile vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

“We zijn verheugd om dit boek te kunnen presenteren aan de gemeenschap van agile professionals over de hele wereld”, aldus het team van Dimensions Training. “Akbar Zarrinpajouh heeft een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen informeert, maar ook inspireert. We zijn ervan overtuigd dat ‘En, nu echt agile!’ een onschatbare bron van kennis zal zijn voor iedereen die betrokken is bij agile transformaties.”

 

Het boek is in full color en bestaat uit 176 pagina’s inclusief 17 fraaie illustraties van de befaamde tekenaar Edwin Stoop.

Je kunt het boek nu alvast bestellen voor 39,95 excl. 9% btw + 4,95 euro verzendkosten als brievenbuspakket voor Nederland via PostNL.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang de factuur per email en je exemplaar van het boek per post.

Auteur: Akbar Zarrinpajouh

Ing. Akbar Zarrinpajouh MBA, 1963, is een onafhankelijke trainer en agile coach met meer dan 28 jaar ervaring bij gerenommeerde organisaties in Nederland. Hij is een change agent pur sang gespecialiseerd in lean, agile, scrum, projectmanagement en leiderschap.     Ik ga akkoord met de privacy verklaring & de voorwaarden *
    Ja
    Ik wil graag regulier informatie over trainingen, producten en nieuws ontvangen.
    Ja