Coaching Sessie: Plan je sessie met je trainer!

 

 

Via deze LINK kun je een afspraak plannen met onze Lead-trainer A. Zarrinpajouh voor advies over het kiezen van de juiste training, een carrière advies of een coaching sessie over alle onderwerpen in ons aanbod.

 

Waarom een coaching sessie?

Er zijn verschillende redenen voor het maken van een afspraak van een coaching sessie. Na het volgen van een training is het mogelijk dat je nog aanvullende vragen hebt. Nieuwe situaties kunnen er zijn ontstaan op je werk waar je tegen aan loopt. Er kunnen nieuwe vragen ontstaan over het geleerde en hoe dat toe te passen. Daarnaast kan het ook voorkomen dat je advies wilt inwinnen over het kiezen van de juiste training, of algemeen carrière advies. Voor al dit soort vragen (en meer) kun je een coaching sessie inplannen, die het beste bij jouw wensen aansluit. Er zijn 2 mogelijkheden:

 

1 op 1 coaching sessie

Deze sessie bestaat uit een 1 op 1 gesprek met een coach. In 1 uur tijd brengen we eerst de coachingsvraag goed in kaart. Daarna behandelen we deze vraag, geven we nieuwe inzichten, en bepalen we vervolgstappen die voor jou nodig zijn. Het kan voorkomen dat in het eerste gesprek alle vragen zijn behandeld, maar het kan ook zijn dat er meer sessies nodig zijn. Dit is voor iedereen anders, en zal volledig op de wensen van jou worden afgesteld.

 

Team-coaching/in-company

Naast de 1 op 1 gesprekken geven wij ook team-coaching. Bij deze coaching sessie brengen we samen in kaart waar je als team tegen aanloopt, en wat de verbeterwensen/teamdoelen zijn. Vervolgens maken we samen een stappenplan en gaan we dat plan uitvoeren. Gaandeweg voeren we tussenevaluaties uit en uiteindelijk bekijken er eventueel nog meer nodig is om het doel te behalen.

 

Tarief

Het eerste gesprek (max. 1 uur) is vrijblijvend en geheel kosteloos.

Het tarief voor een online 1 op 1 vervolg coaching sessie is 95 euro per uur excl. BTW. Het tarief voor een 1 op 1 sessie op locatie is 125 euro per uur excl. BTW en excl. reiskosten & reistijd.

Het tarief voor een online vervolg team-sessie is 125 euro per uur excl. BTW. Het tarief voor een team-sessie op locatie is 149.50 per uur excl. BTW en excl. reiskosten & reistijd.

FOLLOW-UP PLANNEN

FOLLOW-UP PLANNEN