Hoe maken wij een training effectief?

Vraag het gratis eBook aan!

Het gratis eBook is je eerste start voor een gedegen opleiding. In dit eBook worden de volgende vragen behandeld: Hoe weten we dat een training wel effectief is (geweest)? We zien een training als effectief, wanneer het resultaat daarvan voor de deelnemer en zijn/haar omgeving merkbaar is en overeenkomt met de verwachte resultaten. Maar hoe komen we daar? Uit ons eigen onderzoek en jarenlange ervaring met het volgen en verzorgen van trainingen blijkt dat het voldoen aan een aantal criteria de effectiviteit van een training aanzienlijk vergroot. Deze  13 criteria worden in dit eBook behandeld. Daarnaast wordt ook dieper ingegaan op wat de voordelen Dimensions Training zijn ten opzichte van andere trainingsinstituten.

 

De wereld om ons heen verandert steeds sneller en wordt steeds complexer. We leven in een kennismaatschappij. Om in die behoefte te voorzien is er een groot aanbod van trainingen op de markt. Toch is er nog altijd veel ruimte voor kwalitatief aanbod en soms ook ruimte voor verbetering. Dit blijkt uit recent onderzoek.

 

Het onderzoek is door Akbar Zarrinpajouh uitgevoerd. Akbar heeft meerdere academische opleidingen voltooid en ca. 100 trainingen zelf als professional gevolgd. Op basis van 50 jaar leerervaring en aangevuld met eigen onderzoek, beantwoordt hij de volgende vraag in het gratis eBook: ‘Hoe moet een effectieve training voor volwassen professionals eruit zien’? ‘Naast mijn eigen ervaringen, heb ik gekeken naar 75 wetenschappelijk onderbouwde leermethoden’, aldus Akbar.

 

Op basis van zijn bevindingen, biedt Dimensions Training B.V. trainingen aan die aan alle criteria voldoen. Met behulp van deze criteria ben je in staat om een effectieve trainingen te kiezen.

 

Meer weten? Vul hieronder je gegevens in en ontvang een gratis eBook.

Contact Dimensions Training team
— Akbar Zarrinpajouh – Founder & Lead-trainer

    Ik ga akkoord met de privacy verklaring & de voorwaarden *
    Ja
    Ik wil graag regulier informatie over trainingen, producten en nieuws ontvangen.
    Ja