Een nieuw trainingsbureau
Een nieuw trainingsbureau

Dimensions TrainingOver Dimensions Training

EEN VERANDERENDE WERELD

Zoals je weet neemt de behoefte aan kennis en expertise toe. De wereld om ons heen verandert steeds sneller en wordt steeds complexer. We leven in een kennismaatschappij. Om ervoor te zorgen dat professionals aan de verwachtingen en eisen kunnen voldoen, is er een groot aanbod van trainingen op de markt. Desondanks is er, volgens ons marktonderzoek, in deze markt nog altijd ruimte voor nieuwe, kwalitatieve trainingsbureaus. Om als trainingsbureau succesvol te kunnen zijn in deze markt is het beantwoorden van de volgende vragen cruciaal:

 

1) Hoe zorgen wij voor trainingen met snel en blijvend resultaat? 

2) Hoe zorgen wij ervoor dat de trainingen het geld waard zijn? 

Dimensions Training heeft passende antwoorden op deze vragen:

 

WIJ GAAN VOOR DOELGERICHTE KENNIS MET PASSIE!

Het doel van Dimensions Training is om zoveel mogelijk effectieve trainingen aan te bieden voor het bevorderen van innovatie van nieuwe producten en diensten. Daarmee kunnen wij bijdragen aan een betere wereld! Ons motto luidt: “Passie en kennis voor een betere wereld”. Dimensions Training is een opleider in innovatie met een maatschappelijke missie. 

We zijn gestart met het bieden van Agile, Lean, Scrum en Projectmanagement trainingen. De ambitie is om ons aanbod uit te breiden naar andere expertisegebieden en domeinen zoals: Transitiemanagement, Leiderschap, IT management en Kunstmatige Intelligentie.

 

ONZE TRAINING IS EFFECTIEF!

Alle trainingen zijn effectief, omdat ze verzorgd worden enkel door experts met minstens 10 jaar ervaring volgens de unieke formule die wij bieden. Deze formule is een samenstelling van beproefde practices die de cursist door de ontdekkingsreis heen helpt totdat de bestemming bereikt is; van ‘ik wil graag iets leren’ tot en met ‘ik kan het geleerde ook met succes in praktijk brengen’. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk gedurende de trainingsdagen, maar ook in de periode daarvoor en daarna. Daarom werken we met o.a. intakes, persoonlijk leer-actieplan, praktijkcases, games, simulaties, voordoen-samendoen-zelf-doen-principe en follow-up sessies met eigen trainer. Met de follow-up sessies kunnen cursisten na de training via Skype, Zoom of telefonisch met vragen die ze in praktijk tegen komen terecht bij hun eigen trainer.

ONZE TRAINING BIEDT ‘VALUE FOR MONEY’

Voor het leveren van de hoogst mogelijke waarde staan we garant voor de laagste prijs, goede faciliteiten, catering, trainingsmateriaal en een soepel en persoonlijk inschrijfproces en servicedesk. Bovendien is de eerste follow-up sessie met eigen trainer kosteloos. Gelukkig zien de klanten dit ook en geven ze Dimensions Training een gemiddelde score van 9,1 over hun ervaringen. Hierdoor staat Dimensions Training al lange tijd in de top 10 op Springest in de betreffende categorieën.