Meest gestelde vragen

 

 

Kunnen jullie ook een in-company training aanbieden?

Ja! Al onze trainers zijn specialisten met veel praktijkervaring in hun domein. Regelmatig plaatsen wij onze trainers bij andere organisaties voor kortere of langere periode. Voor meer informatie neem met ons contact op.

 

Kan ik ook examens afleggen bij Dimensions Training?

Voor sommige cursussen is het mogelijk om via Dimensions Training ook het examen af ​​te leggen. Kijk naar dit overzicht en/of neem gerust met ons contact op.

 

Kan een training op mijn behoeften en wensen afgestemd worden?

Zeker! Dimensions Training heeft ervaren trainers. De trainers kunnen alle relevante specifieke vragen of wensen behandelen. Dimensions Training biedt ook in-company- en privé trainingen aan. In overleg kunt u topics en wensen aangeven. Het cursusmateriaal wordt dan afgestemd op uw wensen.

 

Ik ben op zoek naar een training die niet op de website te vinden is. Wat zijn mijn mogelijkheden?

Mocht een training niet in ons standaard aanbod staan, neem dan gerust met ons contact op. Vervolgens kijken we of de training gegeven kan worden. Bij Dimensions Training verbeteren we continu ons trainingsaanbod zodat we de meest up-to-date trainingen kunnen aanbieden.

 

Wat is het opleidingsniveau van de groep waarin ik zal worden ingedeeld?

Wij stemmen onze trainingen altijd af op het opleidingsniveau van de deelnemers. Voorafgaand aan onze training vindt er een kosteloze intake plaats om er zeker van te zijn dat je bij de juiste training en groep ingedeeld wordt. De training wordt afgestemd op jouw persoonlijke leerdoelen. Onze e-Learning trainingen vinden plaats in een open leervorm. Je kunt op jouw eigen niveau en tempo verder gaan.

 

Zijn de cursussen in het Nederlands of Engels?

We bieden meestal al onze cursussen in beide talen aan. Voor in-company cursussen verzorgen wij de training in de aangegeven voorkeurstaal.